Житомирщина: в області розпочато інформаційно-просвітницький мистецький проект «Молодь за здорове життя!»

Житомирщина: в області розпочато інформаційно-просвітницький мистецький проект «Молодь за здорове життя!»

02.04.13 14:10 0 950
7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я. У цей день тисячі людей відзначають важливість здоров’я для продуктивного і щасливого життя.

Обласний медичний центр здоров’я та спортивної медицини спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту ОДА, управлінням освіти і науки ОДА, управлінням культури ОДА, Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради ініціює проведення інформаційно-просвітницького мистецького проекту «Молодь за здорове життя!» до Всесвітнього дня здоров’я під девізом «Відповідальність починається з мене».

4 квітня 2013 року о 14.00 у приміщенні Палацу культури м. Житомира планується проведення молодіжного інформаційно-просвітницького музично-мистецького фестивалю «Молодь за здорове життя!».

Учасники проекту «Молодь за здорове життя!» під девізом «Відповідальність починається з мене» власним прикладом покажуть молоді, як можна вести здоровий спосіб життя, без вживання енергетичних напоїв, наркотичної, алкогольної та тютюнової залежності; займатись мистецтвом, творчістю, спортом, і яке велике моральне задоволення приносить така діяльність. У молодого покоління формуватиметься світоглядний пріоритет безумовної цінності здоров’я, свідома потреба у веденні здорового способу життя, розуміння відповідальності за індивідуальне та громадське здоров’я.

Учасники та глядачі матимуть змогу поспілкуватись, почути відповіді на свої запитання, дізнатись про мрії, думки, світосприйняття одне одного, погляди на сьогодення та плани на майбутнє. Такий захід потрібно проводити, щоб молодь області і міста відчувала увагу до себе від держави.

Очікуваними результатами від проведення Фестивалю є збільшення кількості активної молоді міста та області, яких поінформовано та попереджено про соціально-негативні явища у молодіжному середовищі; підвищення рівня здорового способу життя серед дітей та молоді; виховання у молодого покоління світоглядного пріоритету безумовної цінності здоров’я, формування свідомої потреби у веденні здорового способу життя, розуміння відповідальності за індивідуальне та громадське здоров’я.

В рамках інформаційно-просвітницького музично-мистецького фестивалю «Молодь за здорове життя!» 4 квітня 0 13.00 у вестибюлі міського палацу культури проходитиме виставка дитячих творчих робіт «Відповідальність починається з мене». Перед початком Фестивалю також громадські організації проводитимуть роботу по профілактиці негативних явищ у молодіжному середовищі, будуть розповсюджувати тематичну друковану продукцію. У вестибулі міського палацу культури будуть облаштовані місця для безкоштовного вимірювання артеріального тиску усім бажаючим.

Обласний медичний центр здоров’я та спортивної медицини виступає координатором пропагандистської кампанії та надає необхідну практичну і методичну допомогу. За необхідною інформацією звертатись за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 10-А, каб. 405, 406, тел. 44-84-67, або за електронною адресою zdorov@ztomc.net.ua

Контактна особа Ходаківська Світлана Андріївна, тел. моб.: 0988306338.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині власники ...
Наступна новина: Новим головою Федеральної ...

КОМЕНТАРІ