Розпочато Всеукраїнський місячник Червоного Хреста «Сила гуманності» для допомоги малозабезпеченим верствам населення

Розпочато Всеукраїнський місячник Червоного Хреста «Сила гуманності» для допомоги малозабезпеченим верствам населення

02.04.13 15:04 0 976
З 1 квітня по 1 травня 2013 року оголошено Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом «Сила гуманності», який буде проходити в рамках відзначення 150-ти річчя Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та 95-ти річчя утворення Товариства Червоного Хреста України.

З метою залучення додаткових коштів та натуральної допомоги в квітні-травні щорічно проходить Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, присвячений збору продуктів харчування, одягу, грошових надходжень для подальшої допомоги малозабезпеченим верствам населення. Місячник направлений на поліпшення умов життя та соціального захисту найбільш уразливих верств населення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем одиноких та самотньо проживаючих громадян похилого віку, інвалідів різних категорій, осіб хворих на туберкульоз і ВІЛ/СНІД, постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій, безпритульних дітей та дітей-сиріт.

За підсумками Всеукраїнського місячника у 2012 році матеріальну допомогу в нашій області отримали майже 6 тисяч осіб на загальну суму 131 тис. 228 грн.

Всеукраїнський місячник Червоного Хреста дозволить кожному зробити свій конкретний внесок у благородну справу захисту, допомоги тим, хто потребує цього і чекає щирого відгуку наших сердець.

Протягом місяця обласна, міські та районні організації Товариства Червоного Хреста готові прийняти перерахування коштів, продукти харчування, одяг, ліки, взуття та інше для надання адресної допомоги насамперед інвалідам та ветеранам Великої Вітчизняної війни, іншим найбільш незахищеним верствам населення, які перебувають на обліку в організаціях Товариства Червоного Хреста. Житомирська обласна організація Товариства Червоного Хреста в своїй діяльності постійно має підтримку і сприяння з боку обласної державної адміністрації.

«Звертаємось до вас, дорогі земляки, до всіх, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя щодо тих, хто поруч з нами та кого соціальні умови, одинока старість і каліцтво позбавили можливості жити гідно», - звертаються до жителів області представники Червоного Хреста на Житомирщині.

Приєднуйтесь до добрих справ Червоного Хреста та закликайте робити добро тих, хто поруч з вами!

Для перерахувань коштів розрахунковий рахунок: №260012356, код 02940173, МФО 311528, банк ЖОД «Райффайзен Банк Аваль», з поміткою «Пожертви місячника».

Житомирська обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Контактні телефони: 42-63-91;42-63-02 тел./факс: 42-63-91, email:zhit_rc@ukr.net

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: В Луцьку третього квітня ...

КОМЕНТАРІ