Тернопільська область: протягом вихідних виникло 4 пожежі, внаслідок яких загинула 1 людина

Тернопільська область: протягом вихідних виникло 4 пожежі, внаслідок яких загинула 1 людина

02.04.13 13:29 0 789
З1 березня о 10:45 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в одному із житлових будинків в місті Кременець на вулиці Курчатова.

До місця виклику негайно вирушили рятувальники. О 11:05 пожежу було локалізовано, а о 11:15 – ліквідовано. Вогнем знищено ліжко, шафу, телевізор, речі домашнього вжитку, пошкоджено внутрішнє облицювання стін, стелі будівлі. На місці події виявлено тіло власниці помешкання, громадянки 1930 року народження.

Під час гасіння пожежі врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 150 тисяч гривень.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

31 березня о 15:33 в селі Оришківці Гусятинського району виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 15 м.кв., 0,5 т. соломи, речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 22-го державного пожежно-рятувального поста, під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 35 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

31 березня о 23:05 на пункт зв’язку оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу одному із житлових будинків на вулиці Макаренка в місті Тернопіль.

До місця виклику одразу направили черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події встановлено, що пожежа виникла на сходовій клітці на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Густий та їдкий дим швидко розповсюджувався по усіх поверхах. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення до гасіння пожежі ланки газодимозахисної служби.

Діючи в умовах сильного задимлення працівники державної служби вчасно зупинили полум’я, не давши йому поширитись. В ході проведення рятувальних робіт евакуйовано 5-х мешканців будинку.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено електрощитову АТС. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

01 квітня о 05:24 в місті Кременець на вулиці Корнії виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі на площі 20 м.кв., речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-го державного пожежно-рятувального поста, під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 180 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ротань вибув на два тижні
Наступна новина: Львівщина: одне з ...

КОМЕНТАРІ