На тернопільщині у пробному тестуванні взяло участь 2307 осіб

На тернопільщині у пробному тестуванні взяло участь 2307 осіб

02.04.13 08:07 0 1035
В області відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, хімії, географії та світової літератури.

Тестування проводилося в 19 пунктах тестування, 209 аудиторіях. В ньому взяли участь 2307 учасників із 2596 зареєстрованих, що становить 89%. Для організації та проведення пробного ЗНО було залучено 490 педагогічних працівників, 19 медичних працівників. Охорону та правопорядок на пунктах пробного тестування забезпечували працівники районних, Тернопільського міського відділів УМВС в Тернопільській області.

Ті зареєстровані учасники тестування, які не з’явилися в пункт тестування, можуть протягом наступних трьох робочих днів отримати свої робочі зошити, бланки відповіді, ключі розв’язку. Для цього їм потрібно звернутися в пункт пробного тестування, пред’явивши документ, що засвідчує особу, квитанцію про оплату за пробне тестування та запрошення.

По завершенні пробного тестування кожен його учасник отримав Пам’ятку про спосіб шкалювання результатів учасників пробного тестування.

Наступне пробне тестування відбудеться 06 квітня 2013 року з української мови і літератури, іноземної мови, фізики, біології, всесвітньої історії та російської мови. Так як дане тестування перенесено з 23 березня 2013 року, тому перелік пунктів пробного тестування залишається таким як в запрошенні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ