Роман Навроцький: "Майбутнє прийдешніх поколінь залежить від кожного з нас"

Роман Навроцький: "Майбутнє прийдешніх поколінь залежить від кожного з нас"

02.04.13 15:38 0 892
Тернопілля вкотре продемонструвало свою стійку позицію й дало зрозуміти, що справжніх борців за волю України нічим не залякати. Про це 29 березня 2013 року, коментуючи перебіг всеукраїнської акції протесту "Вставай, Україно!" у Тернополі, зазначив голова Тернопільської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Роман Навроцький.

Як наголосив націоналіст, незважаючи на спроби представників Тернопільської обласної державної адміністрації за допомогою судів зупинити проведення всеукраїнської акції протесту "Вставай, Україно!", яку ініціюють ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" та політична партія "УДАР", у Тернополі вона таки відбулася. Громада з усієї області зібралася, щоби розпочати спільні дії проти кривдників народу, які нині керують державою. Тисячі жителів Тернопільщини висловили своє "Ні!" нинішньому режиму. Люди одностайно підтримали опозиціонерів, які закликали народ не бути байдужим і об'єднатися 18 травня в Києві на всеукраїнському мітингу.

"Громада готова дати відсіч окупантам, які лише грабують країну, закривають лікарні, знищують українську освіту й мову, і, збагачуючи власні гаманці, зовсім не зважають на те, як живе, а точніше виживає пересічний українець. Ті, хто нині на вершині правлячої гілки, бояться всенародного повстання, а головне – залишитися без керівних посад, тому роблять усе, аби заборонити зібрання громад на місцевому рівні. Тиск на людей, які чинять опір владі є у багатьох областях. Але Тернопілля, яке завжди виділялося патріотизмом і незламністю, вкотре продемонструвало свою стійку позицію і дало зрозуміти, що справжніх борців за волю України нічим не залякати. Наше майбутнє і майбутнє прийдешніх поколінь залежить від кожного українця, тому треба не зволікати, діяти згуртовано і пам'ятати: усе в наших руках!" – зазначив голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині пройшов ...

КОМЕНТАРІ