Хмельниччина: полковник Борис Болібрух призначений начальником ГУ ДСНС області

Хмельниччина: полковник Борис Болібрух призначений начальником ГУ ДСНС області

02.04.13 10:38 0 965
Відповідно до Наказу Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 29 березня 2013 року №130 полковник служби цивільного захисту Борис Болібрух призначений на посаду начальника Головного управління ДСНС у Хмельницькій області.

1 квітня за дорученням Голови ДСНС України Михайла Болотських директор Департаменту персоналу ДСНС України Олександр Євсюков представив новопризначеного керівника особовому складу рятувальників області.

Під час урочистостей Бориса Болібруха із призначенням також привітав перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко. Він підкреслив, що співпраця між органами державної влади та рятувальниками організована на належному рівні, діяльність служб та підрозділів цивільного захисту оцінюється керівництвом області позитивно. Успішно ліквідовані надзвичайні ситуації доводять спроможність служби високопрофесійно виконувати поставлені завдання. Крім того, він подякував за роботу колишньому керівнику генерал-майору служби цивільного захисту Анатолію Манільчуку.

У свою чергу Борис Болібрух подякував керівництву Державної служби з надзвичайних ситуацій та Хмельницької обласної державної адміністрації за довіру, надану можливість очолити потужний колектив рятувальників Хмельниччини і запевнив, що докладе максимум зусиль для підняття авторитету служби в галузі запобігання надзвичайним ситуаціям та надання ефективної і своєчасної допомоги населенню.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фракція "Свободи" ...

КОМЕНТАРІ