На Хмельниччині зростає кількість мільйонерів

На Хмельниччині зростає кількість мільйонерів

02.04.13 16:48 0 946
Наразі деклараційний процес виходить на фінішну пряму і за місяць до його завершення про мільйонні доходи прозвітували 5 подолян.

Три з них повідомили про продаж нерухомого майна, один – про отримання прибутків від інвестиційної діяльності, ще одному хмельничанину пощастило отримати спадок на більш ніж мільйон гривень.

Загалом з початку деклараційної кампанії податківців про свої статки проінформували понад чотири з половиною тисячі краян. Їх сукупні доходи перевищили 122 мільйони гривень.

Найбільш активно звітують до податкової ті, хто у минулому році отримував спадщину – 1251 декларація на суму 57 мільйонів гривень. 573 громадянина повідомили про реалізацію автомобілів та іншого рухомого майна, їх доходи склали більше 35 мільйонів гривень. Ще 247 подолян, які у минулому році надавали в оренду земельні ділянки, задекларували понад 900 тисяч гривень. 1437 краян звернулись до податківців за отриманням податкової знижки.

Наразі цьогорічна деклараційна кампанія поповнить скарбниці місцевих громад Хмельниччини на 5 мільйонів гривень з податку на доходи фізичних осіб. До повернення ж у вигляді податкової знижки краянам нараховано 823 тисячі гривень.

«Задля досягнення великої мети кожен повинен зробити свій особистий маленький внесок у спільну справу. Власне, свідоме декларування доходів українцями – і є вірний крок на шляху до побудови заможного суспільства за європейськими стандартами життя, адже добровільна сплата податків саме і є фундаментом для реалізації програм з соціально-економічного розвитку регіонів», – відзначає начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПС у Хмельницькій області Валерій Дзюблюк.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: перераховано ...
Наступна новина: Чернігів: В клубах за ...

КОМЕНТАРІ