Чернівці: Відкрито додаткову групу у дитячому садочку №46

Чернівці: Відкрито додаткову групу у дитячому садочку №46

03.04.13 13:37 0 883
2 квітня, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин взяв участь у відкритті додаткової групи у ДНЗ №46, що по вулиці Володимира Сосюри. Ще 20 дітей віднині ходитимуть до цього садочку до старшої ясельної групи, яка вже з 1 червня стане молодшою.

Разом із дітками керманич міста перерізав символічну жовто-блакитну стрічку. Малеча із задоволенням демонструвала свої таланти: танцювала і розповідала всім присутнім вірші.

«Мені надзвичайно приємно бачити радісні усмішки на обличчях цих діточок і їхніх батьків, – каже Віталій Михайлішин. – Коли я побував тут минулого року, то переконався, що назріла велика необхідність розширення дитсадку. Адже район швидко розбудовується. Тож ми залучили бюджетні та спонсорські кошти, забезпечивши таким чином виконання усіх необхідних робіт. Тепер більша кількість дітей має можливість ходити до цього дитсадку. І невдовзі всі питання з чергою у цьому мікрорайоні буде знято».

Вирішення питання забезпечення мікрорайону місцями в ДНЗ стало можливим завдяки всебічній підтримці Чернівецької міської ради. Протягом 2012 року було виділено кошти для проведення капітальних ремонтів недіючих приміщень групи на суму понад 77 тисяч гривень. Окрім того, біля 90 тисяч витрачено на ремонт системи опалення у садочку. Також закуплено комплект меблів та м’який інвентар – матраци і комплекти постільної білизни.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: 3 квітня 2013 року – ...

КОМЕНТАРІ