Чернівці: «Турбота» допомагає своїм підопічним – постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС

Чернівці: «Турбота» допомагає своїм підопічним – постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС

03.04.13 10:52 0 887
Днями під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петра Ротаря відбулося засідання соціальної комісії з питань обслуговування Чернівецьким комунальним територіальним центром соціального обслуговування «Турбота».

На засіданні було розглянуто звернення громадян, які мають близьких родичів, які, згідно з чинним законодавством, повинні про них піклуватися. У зверненнях йдеться про звільнення їх від плати за соціальне обслуговування у структурних підрозділах центру.

Членами комісії прийнято рішення про звільнення 6 громадян від плати за соціальне обслуговування комунальним центром «Турбота», 1 особі запропоноване платне обслуговування за затвердженими тарифами. Одній підопічній відділення соціально-медичних послуг погоджено безкоштовну видачу медикаментів за призначенням лікарів.

Окрім цього, з нагоди 27 річниці з Дня Чорнобильської трагедії адміністрація комунального центру «Турбота» отримала погодження від членів комісії на видачу продуктових наборів своїм 8 підопічним, які є ліквідаторами та постраждалими від аварії на Чорнобильській АЕС.

Також комісією погоджено список громадян, які за період з 08.02.2013 р. по 29.03.2013 р. наказами були взяті на безкоштовне та платне обслуговування структурними підрозділами центру «Турбота» та список підопічних, які перебували на обслуговуванні та зняті з різних причин за вищевказаний період.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті 2.04 ...

КОМЕНТАРІ