Івано-Франківська область: рятувальники надали допомогу водіям на автошляхах області

Івано-Франківська область: рятувальники надали допомогу водіям на автошляхах області

03.04.13 12:46 0 1040
1 квітня поблизу села Семаківці Городенківського району на автодорозі Татарів - Кам’янець-Подільський у зв’язку з ожеледицею з’їхав в кювет вантажний автомобіль «ДАФ». Працівники пожежно-рятувальної служби, котрі прибули до місця виклику, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували вантажівку на безпечну ділянку дороги.

Того ж дня для надання допомоги водіям транспортних засобів виїжджали і тлумацькі рятувальники. Поблизу села Яківка Тлумацького району внаслідок складних погодних умов на автодорозі Обертин – Коломия не могли продовжувати рух легкові автомобілі. Рятувальники, котрі прибули до місця виклику, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували на безпечну ділянку дороги 5 легкових автомобілів.

1 квітня, близько опівночі, на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №11 міста Надвірна поступило повідомлення про допомогу від 30-річного власника легкового автомобіля «Форд». Як з’ясувалося, водій іномарки не міг самостійно виїхати з болотяної ділянки дороги в селі Пнів Надвірнянського району. Працівники пожежно-рятувальної служби, котрі прибули до місця події, за допомогою пожежного автомобіля відбуксирували машину на безпечну ділянку дороги.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Львівщині проходить ...

КОМЕНТАРІ