Івано-Франківщина: за минулу добу в області виникло 4 пожежі, 1 людину травмовано

Івано-Франківщина: за минулу добу в області виникло 4 пожежі, 1 людину травмовано

03.04.13 13:32 0 949
1 квітня о 13.36 год. в обласному центрі по вулиці Лепкого горіло побутове сміття в підвальному приміщенні 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем було знищено сміття на площі 1 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння з боку невстановленої особи.

Того ж дня, о 16.23 в селі Яблунька Богородчанського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було пошкоджено покрівлю споруди та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

1 квітня о 18.49 год. в Івано-Франківську по вулиці Вовчинецькій виникла пожежа в приміщенні кухні однієї із житлових квартир, що на 8-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем було пошкоджено кухонні меблі, підвіконник, газовий шланг. На місці пожежі отримала термічні опіки правої руки І-ІІ ст. 53-річна власниця помешкання. Працівники швидкої медичної допомоги, які прибули до місця виклику, надали потерпілій медичну допомогу . Від госпіталізації жінка відмовилась. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

1 квітня о 22.54 год. в селищі Верховина ймовірно через необережне поводження з вогнем сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем було пошкоджено покрівлю та стіни споруди.

Загалом з початку року на Прикарпатті виникло 297 пожеж, у вогні загинуло 20 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Відкрито ...

КОМЕНТАРІ