Мас-медійний конкурс «Писанкове Прикарпаття» продовжено. ОО НСЖУ чекає  на матеріали  претендентів в переможці

Мас-медійний конкурс «Писанкове Прикарпаття» продовжено. ОО НСЖУ чекає на матеріали претендентів в переможці

03.04.13 09:24 0 880
У зв’язку із не завершенням проведення презентаційних прес-турів в районах, обласний конкурс «Писанкове Прикарпаття» для обласних і районних ЗМІ продовжено до кінця травня.

Підсумки мас-медійного конкурсу в обласній організації НСЖУ, яку очолює Вікторія Плахта, підіб’ють до 6 червня, Дня журналіста. Нагорода для переможців –відпочинкова поїздка-сюрприз за межі області.

Як відомо, зініційовані у 2012 році головою обласної державної адміністрації Михайлом Вишиванюком прес-тури з висвітлення соціально-економічного розвитку Івано-Франківщини не відбулися торік у Рогатинському, Тисменицькому і Надвірнянському районах. Рогатинська райдержадміністрація у поточному році уже підготувала цікаву програму такого прес-туру для його проведення «після Великодня»; від Тисменицької РДА і Надвірнянської, де нові керівники - Іван Росіцький і Юрій Касіянчук - програми конкурсного прес-туру « Писанкове Прикарпаття» в обласну державну адміністрацію наразі не надійшли.

Довідково

Журналістські матеріали (друковані, радіо-, відеоматеріали) на творчий конкурс «Писанкове Прикарпаття» прохання надсилати в обласну Спілку журналістів до Вікторії Плахти (м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 25,

р.т. (0342) 3-04-28; 0672146011

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині ірина Сех ...
Наступна новина: У бюджеті розвитку ...

КОМЕНТАРІ