Прикарпатцями подано майже 4 тис. декларацій про майновий стан і доходи

Прикарпатцями подано майже 4 тис. декларацій про майновий стан і доходи

03.04.13 11:25 0 947
На жителями області подано 3,9 тис. декларацій про майновий стан та доходи та задекларовано минулорічні доходи на суму 228,7 млн. грн. До сплати нараховано 3,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що більше на 1,6 млн. грн. в порівнянні з 2012 роком. З метою реалізації права на отримання податкової знижки подано близько 2 тис. декларацій.

Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2012 році, подається до 1 травня поточного року, а для тих громадян, які бажають отримати податкову знижку, – упродовж всього року. Декларація подається громадянами до податкової інспекції за місцем реєстрації платника (місцем проживання).

Якщо платник податків бажає подати декларацію поштою, то поштове відправлення йому необхідно надіслати не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного терміну подання декларації. Тобто не пізніше 20 квітня 2013 року. Також, декларацію можна подати в електронній формі за допомогою засобів електронного зв’язку з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису згідно із законодавством.

Нагадаємо, громадянин може звернутися за консультацією до контакт-центру Інформаційно-довідкового департаменту ДПС щодня з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв. (крім суботи та неділі) за номером: 0-800-501-007, а також зателефонувати до податкової інспекції та з'ясувати усі незрозумілі питання щодо порядку заповнення та подання декларації.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ