На Львівщині на Стрийщині  52-річний чоловік з необережності зламав ключицю своїй 74-річній сусідці

На Львівщині на Стрийщині 52-річний чоловік з необережності зламав ключицю своїй 74-річній сусідці

03.04.13 14:28 0 946
Нещодавно в Стрийський міськвідділ міліції звернулась 74-річна місцева мешканка. Жінка заявила, що у власній домівці її побив сусід. Медики, окрім саден, виявили у жінки перелом лівої ключиці. За висновком експерта, завдані пенсіонерці тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості.

Як встановили правоохоронці, тілесні ушкодження жінці заподіяв її 52-річний сусід, щоправда, з необережності. Конфлікт між сусідами того дня розгорівся через дрібницю. Оскільки суперечка була «підігріта» алкоголем, тож без кулаків не обійшлось. Зопалу чоловік наніс господині помешкання удар кулаком в обличчя. Жінка впала на підлогу та, як наслідок, зламала ліву ключицю.

Слідчі міськвідділу міліції завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Незабаром сусіди зустрінуться у суді, який і визначить чоловікові міру покарання.

Санкція сказаної статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років. Тож чоловікові, мабуть, доведеться силу своїх рук спрямовувати на щось корисне.

Ольга Марцинок,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тимощук розглядає ...

КОМЕНТАРІ