На Львівщині запрошуємо до участі у найбільшій в світі міжнародній виставці в Канаді 2014 року, присвяченій видобувній промисловості

На Львівщині запрошуємо до участі у найбільшій в світі міжнародній виставці в Канаді 2014 року, присвяченій видобувній промисловості

03.04.13 11:42 0 986
У березні цього року (03-06.03) у м.Торонто (провінція Онтаріo, Канада) відбулася найбільша в світі щорічна міжнародна виставка «Prospectors and Developers Association of Canada – International Convention Trade Show & Investors Exchange – Mining Investment Show», присвячена видобувній промисловості.

Зазначений захід проводиться щорічно, починаючи з 1932 року. Його учасниками є провідні компанії, інвестори та представники урядових кіл країн світу, діяльність яких пов’язана з розвідкою і видобуванням корисних копалин та паливно-енергетичних ресурсів. У рамках виставки відбуваються двосторонні зустрічі представників урядів різних країн, презентації відповідних проектів з метою пошуку інвесторів, а також бізнес-зустрічі, круглі столи тощо.

Враховуючи важливе значення видобувної галузі промисловості України та перспективність її подальшого розвитку, у департаменті економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації запрошують провідні українські компанії та представників державних структур до участі у згаданій виставці, котра відбудеться 2014 року.

Як зазначають у профільному департаменті, це сприятиме налагодженню контактів з канадськими та міжнародними партнерами, а також надасть змогу презентувати політику нашої держави у гірничодобувній галузі, відповідні спроможності та проекти.

Адже відомо, що Канада має високорозвинену гірничодобувну промисловість, володіє провідним досвідом у цій сфері та є одним із основних експортерів мінеральних продуктів у різні країни світу (зокрема, корисні копалини, в т.ч. нафту та газ припадає більше чверті всього канадського експорту). Так. у 2012  експорт корисних копалин нафти та газу з Канади становив понад 123,2 млрд. дол. США (26,8% загального обсягу експорту Канади).

Варто також зазначити, що у 2012 році на цій міжнародній виставці презентували свої досягнення та плани 412 видобувних компаній світу. Захід відвідали 63 представники урядів іноземних країн та понад 30 тис. представників з 125 країн світу (частка іноземних учасників 25%, найбільше іноземних відвідувачів із США, Австралії, Великобританії, Китаю та  Перу).

До слова, канадську сторону на зазначеному заході представляє, як правило, Міністр міжнародної торгівлі або Міністр природних ресурсів. Так цього року участь у виставці взяв   Міністр міжнародної торгівлі та азіатсько-тихоокеанського транспортного коридору Канади Е.Фаст.

Організатор заходу – Асоціація старателів і розробників Канади (Prospectors and Developers Association of Canada, контактна особа Ms. Amanda Scriver, тел: +14163621969, факс 14163620101, Email: аscriver @ pdac.ca 135 King Street East Toronto, ON  M5C 1G6).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: Чернівці: Рішення 5 ...

КОМЕНТАРІ