На Львівщині у проміжних виборах депутатів обласної ради візьме участь 66 кандидатів

На Львівщині у проміжних виборах депутатів обласної ради візьме участь 66 кандидатів

03.04.13 15:16 0 1084
Відповідно до постанови Львівської обласної виборчої комісії від 7 лютого 2013 року №43, на неділю 7 квітня 2013 року призначено проміжні вибори депутатів Львівської обласної ради в одномандатних мажоритарних виборчих округах № 2 (місто Львів), № 19, 20 (Бродівський район), № 24 (Городоцький район), № 34 (Кам’янка-Бузький район), № 47 (Сколівський район), № 58 (Яворівський район).

Згідно з частиною першої статті 45 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”, обласна виборча комісія до 1 квітня 2013 року мала право скасувати рішення про реєстрацію кандидата у депутати в разі: звернення відповідного кандидата із письмовою заявою про відмову від балотування або звернення місцевої організації партії, яка висунула відповідного кандидата в депутати, про скасування рішення про його реєстрацію відповідно до рішення цієї місцевої організації. Відповідно до вищезазначеної статті Закону, було знято з реєстрації двох кандидатів. Отож, участь у проміжних виборах депутатів Львівської обласної ради 7 квітня 2013 року візьме участь 66 кандидатів у депутати.

На сайті обласної державної адміністрації в розділі “Вибори” http://loda.gov.ua/oda/vybory відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату обласної державної адміністрації можна ознайомитись з біографічними відомостями кандидатів у депутати обласної ради та іншою актуальною інформацією.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ