На Львівщині розпочалась XI літня універсіада України з кульової стрільби

На Львівщині розпочалась XI літня універсіада України з кульової стрільби

03.04.13 11:25 0 873
У понеділок, 1 квітня, на Львівщині урочисто відкрили XI літню Універсіаду України з кульової стрільби.

На відкритті 135 кращих спортсменів-стрільців, які представляють 16 областей, привітали начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, представник Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Чайкін, заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Георгій Коновалюк. Запальними маршами учасників Універсіади зустрів самодіяльний духовий оркестр Львівського державного університету безпеки життєдіяльності під керівництвом диригента Богдана Кладько.

Змагання триватимуть до 5 квітня щодня з 10.00 до 16.00 год. у найбільшому в Україні стрілецькому комплексі – львівському тирі спортивного клубу Міністерства оборони України, загальною площею понад 18 тис. квадратних метрів.

Програма Універсіади передбачає змагання чоловіків та жінок у вправах з малокаліберного та пневматипістолетів та пневматичної та малокаліберної гвинтівки (вправи для чоловіків: МП-6, МП-8, МП-10,  ПП-3, МГ-9, МГ-6, ГП-6, ГП-12, ГП-11а; вправи для жінок: МГ-5, МГ-9, ГП-4, МП-5, ПП-2).

Нагадаємо, що XI літня універсіада України з кульової стрільби проходить в рамках заходів, передбачених Єдиним календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2013 рік, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27.02.2013 №216.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ