У березні працівники Державтоінспекції Львівщини виявили понад 850 порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів

У березні працівники Державтоінспекції Львівщини виявили понад 850 порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів

03.04.13 08:41 0 941
Впродовж березня на Львівщині працівники Державтоінспекції виявили 256 технічно несправних пасажирських автобуси та притягнули до адміністративної відповідальності більш ніж 50 посадовців автотранспортних підприємств області.

Минулого місяця на Львівщині тривали профілактичні заходи з метою попередження аварійності на пасажирському транспорту. За цей час працівники ДАІ провели 135 перевірок підприємств, що надають послуги із перевезення пасажирів та виявили 87 порушень у роботі цих АТП. Найчастіше правоохоронці фіксували факти, коли механіки випускали на маршрут технічно несправні «маршрутки». Загалом, під час перевірок працівники ДАІ виявили 73 такі випадки.

Вартові доріг оглянули більш ніж 2770 пасажирських автобусів та виявили 256 – із технічними неполадками. Найчастіше правоохоронці фіксували випадки, коли в автобусі був заблокований аварійний вихід, зношені шини або ж несправне рульове управління.

За результатами виявлених недоліків працівники Державтоінспекції Львівщини притягнули до адміністративної відповідальності понад 50 посадовців автотранспортних підприємств області.

Правоохоронці також виявили чимало порушень Правил дорожнього руху водіями пасажирських автобусів. У березні працівники ДАІ зафіксували більш ніж 850 таких фактів. «Левова частка» з них – це випадки відхилень від визначеного маршруту та порушення правил зупинки та стоянки. Також було виявлено 78 фактів перевищення швидкості водіями пасажирських автобусів та 129 - перевезення пасажирів понад норму.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ