ВО "Свобода": За самовільно розпочаті ремонти Садовий платитиме з власної кишені

ВО "Свобода": За самовільно розпочаті ремонти Садовий платитиме з власної кишені

03.04.13 17:11 0 1099
Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді обурена фактом незаконного рішення Управління капітального будівництва ЛМР про початок проведення ремонтних робіт на проспекті Свободи, на ділянці від вул. Лесі Українки до пл. Івана Підкови.

За словами голови депутатської комісії з питань інженерного господарства транспорту та зв'язку Львівської міської ради свободівця Івана Гринди, на пленарному засідання сесії міської ради 19 березня 2013 року депутатський корпус відхилив пропозицію виконкому про направлення 4 млн. грн. на капітальний ремонт проспекту Свободи.

"Дорожнє покриття на проспекті Свободи є в задовільному стані. У Львові можна нарахувати десятки вулиць, які значно більше потребують ремонту. Мова, зокрема, про вул. Мечнікова, Шевченка, Героїв УПА, Сихівська, пр. Червоної Калини тощо. На здійснення капітальних ремонтів перелічених магістралей цьогоріч ми заклали в бюджеті розвитку 40 млн. грн. А що нам пропонують? Знову недоробити Мечнікова, де просто неможливо проїхати, а натомість перекласти бруківку на проспекті Свободи, який може почекати ще років 5? Ми на це категорично не згодні", – заявив Іван Гринда.

За словами голови постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету свободівця Яромира Самагальського, виконавець робіт ВАТ "ЛСБМУ-1" має розуміти, що коштів на проведення ремонтних робіт в цьогорічному бюджеті розвитку не передбачено. "Можу офіційно заявити, що очолювана мною комісія не погоджуватиме жодних рішень по наданню фінансування по факту виконаних робіт. Якщо й після цього ВАТ "ЛСБМУ-1" продовжуватиме роботи на проспекті Свободи, то можу порадити їм і по гроші звертатися до безпосереднього замовника робіт – Андрія Садового", – заявив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: План виконання робіт ...

КОМЕНТАРІ