На Рівненщині декларуємо доходи правильно

На Рівненщині декларуємо доходи правильно

03.04.13 11:00 0 855
Днями в Здолбунівській ОДПІ відбулося засідання «круглого столу» з підприємцями.

Причиною для ділової зустрічі стали актуальні теми – податок на нерухоме майно та декларування доходів громадянами.

Під час зустрічі виконуючий обов’язки начальника інспекції Вячеслав Штейбарт підкреслив необхідність сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, який запроваджено з 2013 року для власників об’єктів житлової нерухомості. «У рамках проведення кампанії «Декларування - 2013», податківці створюють для громадян максимально комфортні умови», – зазначив Вячеслав Штейбарт.

Фахівці Здолбунівської ОДПІ розгорнули широкомасштабну масово-роз’яснювальну роботу, поширюють відповідну друковану продукцію серед населення. Роз’яснення щодо всіх нюансів декларувального процесу можна отримати у консультаційному пункті Центру обслуговування платників податків. Необхідну інформацію з питань подання декларації можна також отримати з офіційного веб-порталу ДПС України.

Цього року громадяни мають можливість скористатися новим електронним сервісом «Заповнення декларації про майновий стан і доходи», що дозволяє подати декларацію дистанційно, через інтернет.

Учасники “круглого столу” переконані, що для подання декларацій про майновий стан і доходи в податковій службі створені сприятливі умови.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: «Ми чітко ...
Наступна новина: Галина Чорна: ...

КОМЕНТАРІ