Студенти Тернополя у квітні приберуть місто, спробують знайти роботу та прокатаються до Польщі

Студенти Тернополя у квітні приберуть місто, спробують знайти роботу та прокатаються до Польщі

03.04.13 14:24 0 906
Протягом квітня тернопільські студенти приберуть місто, позмагаються в інтелектуальних іграх, долучаться до молодіжного мистецтва, візьмуть участь у наукових конференціях, спробують знайти роботу та навіть поїдуть до Польщі.

Загалом в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця» на квітень заплановано 15 заходів. За такого щільного графіка студенти практично щодня зможуть знайти щось цікаве та корисне для себе.

Проект місяця - «Форум Кар’єри»

6 квітня громадська організація «АЙСЕК» в Українському домі «Перемога» проведе ярмарок вакансій з презентаціями можливостей працевлаштування та тренінгів для людей, які шукають роботу та прагнуть кар’єрного росту.

Еко-акції

З 4 березня по 28 квітня в школі №12 та Тернопільському національному педагогічному університеті триває проект «Зелена Хвиля», яку проводить організація «АЙСЕК».

20 квітня об 11.00 Тернопіль накриє всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою». Сотні, а то й тисячі тернополян вийдуть прибирати парк «Загребелля».

Науково-освітні заходи

17 квітня гурток «Тернополянин» запрошує студентів, які цікавляться історією та сучасним Тернополем, на своє засідання (Тернопільський державний медичний університет, вул.. Чехова, 3, ауд. № 14)

18-19 квітня Тернопільський державний медичний університет в навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина» (смт. Дружба) прийматиме провідних науковців зі всієї України на Ювілейній всеукраїнській навчально-науковій конференції «Кредитно-модульна система організації навчального процесу у вищих медичних (фармацевтичному) навчальних закладах України на новому етапі».

19-21 квітня в Тернопільському національному педагогічному університеті відбудеться ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Громадський сектор та студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства».

22-24 квітня на XVII Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених зберуться науковці в навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина» (смт. Дружба).

З 25 по 27 квітня в нічному клубі «Ріверпул» організація «Файне місто» влаштує справжні інтелектуальні битви - організує любительські ігри «Що? Де? Коли?» та проведе справжню Інтелектуальну олімпіаду.

27-29 квітня студенти презентуватимуть науково-дослідні роботи в рамках Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напрямку «Фармація» (Інститут медсестринства, вул. Коцюбинськог, 3).

Міжнародні проекти

13-20 квітня студенти Тернопільського національного університету вирушать до Варшави, де перебуватимуть у середовищі студентів Варшавського університету, вивчатимуть специфіку освіти, політики та культури.

Протягом усього квітня громадська організація «АЙСЕК» надає можливість проходження літньої програми обміну тривалістю від 6 до 8 тижнів в одній з країн: Польща, Угорщина, Росія, Єгипет, Індія і Китай.

Студентська творчість – серйозно і не зовсім!

16 квітня студенти Тернопільського державного медичного університету запрошують на Гумористичний вечір «Ха-Ха шоу» (Інститут медсестринства, вул. Коцюбинського, 3).

28 квітня пройдуть одразу два мистецьких заходи:

* Творчий вечір «Тричі мені являлася любов», присвячений творчості та життєвому шляху Івана Франка (Інститут медсестринства, вул. Коцюбинського, 3);

* Студентський вечір мистецтва «По всіх струнах душі» проведе громадська організація «Файне місто» в Українському домі «Перемога».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Львівщині на Стрийщині ...

КОМЕНТАРІ