Тернопільщину представили на туристичній виставці «UITT-2013»

Тернопільщину представили на туристичній виставці «UITT-2013»

03.04.13 10:21 0 905
27-29 березня 2013 року в м. Києві у Міжнародному виставковому центрі відбулась одна з найцікавіших та найпопулярніших подій у сфері туризму - ХIX Міжнародна туристична виставка «Україна - Подорожі та Туризм».

Туристичний потенціал Тернопілля на виставці представило управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації спільно з працівниками Кременецької районної ради, Кременецько-Почаївського ДІАЗу та Національного заповідника «Кременецькі гори».

Стенд області було оформлено у вигляді реконструкції частини Кременецького замку. Представники області пропонували відвідувачам виставки матеріали про туристичні атракції Тернопілля, а також розповідали про різноманітні туристичні заходи, які відбуваються в області.

Впродовж трьох днів, під час роботи стенду «Тернопільщина туристична» було роздано понад 5000 тисяч примірників туристичних буклетів та сувенірів, а також 750 флаєрів про організацію V Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю в м. Тернопіль.

В рамках туристичного заходу проводились різноманітні семінари і конференції.

Однією з найцікавіших подій була церемонія нагородження переможців конкурсу «100 кращих готелів України» організована Радою з питань туризму та курортів та Асоціацією готелів та готельних об’єднань міст України. Приємно відзначити, що серед номінантів були і заклади розміщення з Тернопільщини. Нагороди отримали готель «Reikarz-Почаїв» та готель «Тернопіль» (ВАТ «Тернопіль-готель»).

Вже з наступного тижня розпочнуть свою роботу регіональні виставки. Представників туристичної сфери Тернопільщини запрошують у Донецьк та Запоріжжя, де з кожним роком зростає туристичний інтерес до нашої області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головним управлінням ...
Наступна новина: Гравцям "Галатасарая" ...

КОМЕНТАРІ