Тернопільщина: у області зменшиться кількість довгобудів

Тернопільщина: у області зменшиться кількість довгобудів

03.04.13 15:13 0 918
Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач провів нараду з питання добудови об'єктів незавершеного будівництва.

За результатами інвентаризації об'єктів незавершеного будівництва станом на 1 січня 2013 року у області нараховується 110 об’єктів житлового будівництва загальною площею близько 419 тис. кв. м. та 350 об’єктів не житлового будівництва державної комунальної та приватної форм власності.

Cпільними зусиллями органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області за період з 1 січня 2011 року по 1 січня 2013 року кількість довгобудів зменшилася на 105 об'єктів.

З метою завершення добудов розпочатих будівництвом об'єктів усіх форм власності Микола Головач дав доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації спільно з забудовниками об’єктів вжити заходів для добудови і прийняття в експлуатацію у 2013 році об'єктів з високим ступенем будівельної готовності.

Також, для зменшення кількості довгобудів, балансоутримувачам які вважають добудову об'єктів неможливою або недоцільною, доручено прийняти рішення щодо їх продажу, списання або перепрофілювання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: «Через ...
Наступна новина: Рибка: Хочу пограти в Європі

КОМЕНТАРІ