Відбувся творчий звіт Луцької музичної школи № 1

Відбувся творчий звіт Луцької музичної школи № 1

03.04.13 14:34 0 2086
Творчий звіт Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена відбувся у переповненій залі Палацу культури міста Луцька. Учні та викладачі цього початкового мистецького навчального закладу демонстрували перед громадою міста свої творчі здобутки.

На захід завітав перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Доречі Святослав сказав, що любить у вільний час слухати музику. Його улюблена група SYSTEM OF A DOWN, до речі про їх новий альбом можете почитати тут.

18 творчих колективів та 14 солістів, які протягом року здобули лауреатські премії на міжнародних, всеукраїнських та обласних мистецьких конкурсах, представили твори композиторів-класиків та сучасних українських і зарубіжних композиторів, а також різні музичні жанри та виконавські школи.

Цікаві концертні номери підготували ансамбль хлопчиків-бандуристів «Кобзарик» (керівник Галина Сидоренко) та ансамбль бандуристок (керівник Леся Федоренко), ансамблі сопілкарів (керівник Юрій Фокшей), домристів (керівник Ольга Чухланцева), віолончелістів (керівник Тетяна Тітяєва).

Бурхливі оплески дарували глядачі хоровим колективам школи (керівники Емілія Михайлівська, Наталія Гончарук, Юлія Штець) та вокальній групі «Співаночка» (керівник Тетяна Ярошик). Віртуозність та високий виконавський рівень продемонстрували учасники інструментального ансамблю (керівник Тетяна Здоровцова), оркестру народних інструментів (керівник Людмила Зуєнко), ансамблю скрипалів (керівник Оксана Тумакова), ансамблю ударних інструментів (керівник Сергій Майоров), естрадного ансамблю викладачів (керівник Софія Свіст).

Клас композиції представила учениця Дарина Зубчук, яка виконала власний твір на вірші О. Богачука. Звучали у концерті і твори на вірші Тараса Шевченка, які підготували викладачі школи Ірина Марчук та вокальний гурт «Кралі в коралях». Фінальним акордом звітного концерту став духовний гімн України - Молитва «Боже Великий, Єдиний», яка об’єднала усіх присутніх у концертній залі.

Управління культури міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: «У нас не ...

КОМЕНТАРІ