В Луцьку відкрили Бюро комітету комунального господарства Національної торгово-промислової палати в Варшаві

В Луцьку відкрили Бюро комітету комунального господарства Національної торгово-промислової палати в Варшаві

03.04.13 12:49 0 1053
Підписанням Листа про наміри та представленням основних напрямків діяльності в Луцьку на базі Волинського інституту економіки та менеджменту відкрили Бюро комітету комунального господарства Національної торгово-промислової палати в Варшаві. Документ уклали ректор ВІЄМу Артур Горбовий та голова комітету комунального господарства Національної торгово-промислової палати у Варшаві Зенон Кічка. Виконавчу владу на цьому заході представляв начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації Андрій Ломага.

За словами ректора ВІЄМу Артура Горбового завданням Бюро стане налагодження тісної українсько-польської співпраці в галузях освіти, житлово-комунального господарства та бізнес середовища написання трьох спільних проектів впродовж року.

Андрій Ломага повідомив, що Зенон Кічка вже три роки працює на Волині над втіленням в життя проектів у туризмі, які вже дають первинні результати та мають хороше майбутнє. «Ми відслідковуємо усі заходи, що відбуваються в області під патронатом пана Кічки. Він робить перспективні речі. Волинь – прикордонна область до Європейського Союзу. Останнім часом наші люди відчули смак європейських коштів, які залучаються через різноманітні проекти на соціально-економічний розвиток регіону. Керівництво облдержадміністрації ставить завдання залучати в регіон реальних інвесторів з готовими напрацюваннями, що швидко можуть втілюватись в розвиток інфраструктури», - зазначив начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині проходить ...
Наступна новина: В Тернополі порядок денний ...

КОМЕНТАРІ