До місцевих бюджетів Волині додатково надійшло майже 27 мільйонів гривень

До місцевих бюджетів Волині додатково надійшло майже 27 мільйонів гривень

04.04.13 14:23 0 965
Протягом січня-березня 2013 року до місцевих скарбниць області надійшло майже 274 мільйони гривень, що майже на 11 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року,- інформує управління прогнозування, аналізу, обліку та звітності ДПС Волині.

На Волині досягнуто суттєвого зростання надходжень із більшості податків, які вагомо поповнюють місцеві бюджети,- зазначають у державній податковій службі області.

Так, надходження з податку на доходи фізичних осіб за цих три місяці склали майже 197 млн. грн., що на 7.6 млн. грн. більше, ніж торік, плати за землю - майже 26 млн. грн., або на 3,1 млн. грн. більше, ніж у 2012 році, єдиного податку – майже 24 млн. грн., додаткові надходження зі сплати цього податку становлять 11,6 млн. грн.

Перший заступник голови ДПС у Волинській області Андрій Тимейчук вважає, що знаковим показником цивілізованості суспільства та розвитку економіки є рівень добровільної сплати податків і зборів.

«Адже податкові надходження до бюджету - це, передусім, інвестиції в добробут кожного громадянина і держави в цілому. Податківці організовують роботу так, щоб не виникло жодних незручностей для платників і щоб бізнес-середовище від усіх запроваджених новацій отримувало виключно позитивні враження», - зазначив Андрій Тимейчук.

За словами посадовця, цьому сприяють прискорення обслуговування, зменшення документообігу, проведення процедур в електронному вигляді, компетентні консультації та доброзичливе ставлення до платників податків у сервісних центрах обслуговування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Рівненщина: під одягом — ...

КОМЕНТАРІ