На Волині досягнуто суттєвого зростання надходжень із більшості податків, які вагомо поповнюють місцеві бюджети

На Волині досягнуто суттєвого зростання надходжень із більшості податків, які вагомо поповнюють місцеві бюджети

04.04.13 09:25 0 798
На Волині досягнуто суттєвого зростання надходжень із більшості податків, які вагомо поповнюють місцеві бюджети,- повідомляють у державній податковій службі області.

Протягом січня-березня 2013 року до місцевих скарбниць області надійшло майже 274 млн грн, що майже на 11% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Так, надходження з податку на доходи фізичних осіб за цих три місяці склали майже 197 млн грн що на 7.6 млн більше, ніж торік. Плати за землю - майже 26 млн грн (на 3,1 млн грн більше, ніж у 2012). Єдиного податку – майже 24 млн грн, додаткові надходження зі сплати цього податку становлять 11,6 млн грн.

Перший заступник голови ДПС у Волинській області Андрій Тимейчук вважає, що знаковим показником цивілізованості суспільства та розвитку економіки є рівень добровільної сплати податків і зборів: «Податкові надходження до бюджету - це, передусім, інвестиції в добробут кожного громадянина і держави в цілому. Податківці організовують роботу так, щоб не виникло жодних незручностей для платників і щоб бізнес-середовище від усіх запроваджених новацій отримувало виключно позитивні враження».

За словами посадовця, цьому сприяють прискорення обслуговування, зменшення документообігу, проведення процедур в електронному вигляді, компетентні консультації та доброзичливе ставлення до платників податків у сервісних центрах обслуговування.

 

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародна правозахисна ...
Наступна новина: «Від гвинта»: хмельницькі ...

КОМЕНТАРІ