В Луцьку спорт для всіх – спільна турбота

В Луцьку спорт для всіх – спільна турбота

04.04.13 11:52 0 839
З 01.04.2013 до 30.04.2013 року у Луцьку триває місячник з облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота». Він відбувається в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

3 квітня, під головуванням першого заступника міського голови Святослава Кравчука відбулось засідання організаційного комітету з проведення цієї акції у місті Луцьку.

У засіданні взяли участь керівники профільних структурних підрозділів міської ради та депутат міської ради Микола Дендіберін.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук окреслив напрямки роботи, визначив завдання, які необхідно реалізувати протягом місячника.

Благоустрій спортивних майданчиків проводитиметься за місцем проживання, тому залучатимуться будинкові комітети, загальноосвітні, професійно-технічні та вищі навчальні заклади міста, молодіжні громадські організації та небайдужі мешканці.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Володимир Тонконог звернув увагу на те, що у 2012 році вдалось знайти інвесторів, котрі побудували спортивний майданчик на вулиці Чорновола. На – вирішується питання із ремонтом спортивного майданчика у районі Теремно. Також Володимир Тонконог поінформував, що було проведено інвентаризацію, щоб визначити кількість коштів, які необхідні для ремонту та реставрації спортивних об’єктів.

На думку депутата міської ради Микола Дендіберіна, доцільніше передати спортивні майданчики за місцем проживання на баланс ОСББ.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук наголосив на тісній співпраці з представниками житлово-комунального господарства, молодіжними організаціями. За його словами, необхідно конкретно визначити, хто буде проводити благоустрій певного спортивного об’єкту. Це дасть можливість покращити ефективність та оперативність роботи.

Запрошуємо лучан долучитися до проведення місячника з облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх - спільна турбота». Спільними зусиллями зробимо наше місто комфортним для проживання, проведення дозвілля та підтримки здорового способу життя.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Надмірна довірливість ...
Наступна новина: Сеул розглядає всі ...

КОМЕНТАРІ