Внесені зміни до мережі автобусних маршрутів загального користування у місті Луцьку

Внесені зміни до мережі автобусних маршрутів загального користування у місті Луцьку

04.04.13 16:59 0 1152
Начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолій Миронюк на засіданні виконавчого комітету поінформував присутніх, що до них звернувся перевізник Оріховський П.О. з проханням внести зміни до схеми руху за автобусним маршрутом № 27-а «Окружна-Ківерцівська». За його словами, своє прохання він мотивував тим, що мала кількість пасажирів. Анатолій Миронюк повідомив, що працівники управління проводили перевірку і підтвердили слова перевізника.

Члени виконкому погодили такі зміни. Віднині автобуси по маршруту № 27-а їздитимуть таким чином у прямому та зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карпенка-Карого (місце міжзмінного відстою на вул. Окружній).

Крім того, члени виконкому дозволили перевізнику, який обслуговує маршрут № 9 «Теремнівська-Дружби Народів» на залучення двох додаткових автобусів. За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолія Миронюка, така потреба виникла через продовження руху автобусів до церкви у селі Рованці. З наявною кількістю автобусів, які здійснюють перевезення на цьому маршруті, складно дотримуватися інтервалу руху у 9,5 хвилин, які передбачені графіком.

Члени виконавчого комітету погодили таке рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ