На Івано-Франківщині діалог з громадськістю Тлумаччини

На Івано-Франківщині діалог з громадськістю Тлумаччини

04.04.13 12:17 0 927
У редакційно-видавничому комплексі «Злагода» відбулася пряма телефонна лінія голови Тлумацької райдержадміністрації Василя Сеніва «Діалог з громадськістю Тлумаччини».

У заході також взяли участь голова районної ради Михайло Вишневський, заступники голови РДА Олександра Чаплінська та Ігор Серемчук, керівник апарату РДА Іван Шкварок, начальник управління Пенсійного фонду України в районі Віра Цуприк, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Марія Соловій, заступник начальника відділу Держземагентства в районі Оксана Шкромида.

Впродовж двогодинного заходу було обговорено питання щодо готовності органів влади до можливих паводків та повені, врегулювання транспортного сполучення між населеними пунктами, дотації за ВРХ, працевлаштування, збереження мережі проводового радіомовлення тощо.

За підсумками спілкування з окремими громадянами району та журналістами РВК «Злагода» головою райдержадміністрації Василем Сенівом було надано необхідні роз'яснення на місці, а також відповідним керівникам відділів та управлінь РДА доручено вивчити порушені питання та напрацювати шляхи їх вирішення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сеул розглядає всі ...
Наступна новина: Хайнкес: Я досконально ...

КОМЕНТАРІ