На Івано-Франківщині правоохоронці спіймали чиновника на хабарі

На Івано-Франківщині правоохоронці спіймали чиновника на хабарі

04.04.13 17:34 0 1169
Працівниками УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області було затримано голову селищної ради, який вимагав від приватного підприємця хабар у розмірі 120 тисяч гривень.

За сприяння у виготовленні документів і передачу у приватну безкоштовну власність земельної ділянки площею 1,7 га для ведення особистого селянського господарства в одному із селищ Тлумацького району чиновник зажадав від бізнесмена кругленьку суму грошей.

Міліціонери разом із працівниками прокуратури затримали хабарника під час отримання частини хабара в сумі 10 тисяч доларів США.

Селищного голову затримано в порядку ст.208 КПК України. Чоловікові оголошено про підозру, триває досудове розслідування. Правоохоронці перевіряють на причетність до вказаного злочину інших державних службовців вказаного району.

Згідно Кримінального кодексу України одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Учні Львівщини стали ...
Наступна новина: В Луцьку міська влада ...

КОМЕНТАРІ