На Івано-Франківщині попередження про підняття рівнів води

На Івано-Франківщині попередження про підняття рівнів води

04.04.13 09:50 0 774
У зв'язку з дощами та сніготаненням 4-6 квітня очiкуються пiдйоми рiвнiв води над рiвнями на 8 годину 3 квiтня:

- На 0,3-1,0 м на річках Закарпаття, Сіреті, Пруті, Західному Бузі, Припяті та їх притоках; на притоках Днiстра (Тернопiльська, Хмельницька, Вiнницька обл.). В нижнiх течiях Боржави та Латорицi збережуться високi рiвнi води, утримається значний шар води на заплаві мiждамбового простору.

- На 1,0-1,5 м на рiках басейнiв Сяну, у верхів"і Дністра та його гірських притоках, на р. Случ біля водпоста Сарни з виходом води на заплаву річок у Мостиському районі (Львiвська обл.), Рогатинському, Тисменицькому районах (Iвано-Франкiвська обл.), Сарненському районі (Рівненська обл.)

- Відбуватиметься подальше затоплення заплав і сільгоспугідь у басейнах річок Західного Бугу, Прип"яті, місцями на лівих притоках Дністра. Можливе досягнення вiдмiток початкового затоплення садиб, будинків та господарських споруд в окремих населених пунктах Пiдволочиського р-ну (Тернопiльська обл), Волочиського р-ну (Хмельницька обл.); Сокальського р-ну (Львівська обл.), Зарiчненському, Сарненському, Рокитнянському р-нах (Рiвненськоi обл.)

УкрГМЦ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сафіуллін оприлюднив ...
Наступна новина: Непроплати казначейства за ...

КОМЕНТАРІ