У Чернігові готуються до Великодня: "Диво-птах", ярмарок, фестиваль писанкарства

У Чернігові готуються до Великодня: "Диво-птах", ярмарок, фестиваль писанкарства

04.04.13 18:08 0 1040
З метою забезпечення належної підготовки та проведення загальноміських заходів до Великодня, сприяння забезпеченню населення міста сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами за цінами виробника, Чернігівський міський голова Олександр Соколов підписав відповідне розпорядження.

Стан підготовки та пропозиції до плану заходів обговорювались на засіданні оргкомітету, що відбувся за участю заступників міського голови Станіслава Віхрова та Анни Романової.

У заході взяли участь представники управлінь та відділів міської ради, які входять до складу оргкомітету та відповідальні за організацію та проведення святкових заходів, директор КП «Міський Палац культури», представники засобів масової інформації.

Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров наголосив, що на основними завданнями є належна організація та проведення на Красній площі святкових заходів. Зокрема, передбачається в рамках Всеукраїнського «Параду вишиванок-2013» встановлення на площі «Диво-птаха»; проведення 27 квітня Великоднього ярмарку з продажу продовольчих товарів, сільськогосподарської продукції і сувенірних виробів; конкурс кондитерського мистецтва «Готуймося до Великодня»; міський фестиваль писанкарства.

На думку А. Романової, відзначення даної події дуже важливе для більшості чернігівських родин, тому в ході організації необхідно врахувати правильне і зручне розміщення торгівельних точок, естетичність їх оформлення, а також зобов’язати всіх учасників ярмарку дотримуватись санітарно-гігієнічних вимог.

За словами начальника управління споживчого ринку та підприємництва міської ради Віталія Сидоренка, до участі в ярмарку залучені підприємства торгівлі та ресторанного господарства, підприємства харчопереробної промисловості, облспоживспілки, фермерські господарства, та інші виробники, які мають базове підприємство. Також він зауважив, що під час проведення ярмарку буде проведено майстер-клас із оздоблення великоднього кошика.

Начальник управління культури міськради Олег Васюта нагадав, що минулорічний ярмарок місто провело на високому рівні. Тож цього року необхідно докласти максимум зусиль, щоб чернігівці та гості міста не були розчаровані.

Учасники наради звернули увагу на необхідність упорядкування місць проведення заходів та забезпечення охорони громадського порядку.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині новий циклон ...
Наступна новина: Львівщина: у 2013 році на ...

КОМЕНТАРІ