Віктор Шемчук: Для вирішення проблем електропостачання «Арени Львів» та «Міжнародного аеропорту «Львів» слід діяти спільно

Віктор Шемчук: Для вирішення проблем електропостачання «Арени Львів» та «Міжнародного аеропорту «Львів» слід діяти спільно

04.04.13 11:06 0 845
3 квітня під керівництвом голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука за участі голови обласної ради Петра Колодія, заступника міського голови Олега Синютки, керівників структурних підрозділів ОДА та відповідальних організацій відбулась нарада з питань введення в експлуатацію об’єктів електропостачання стадіону «Арена – «Львів» та ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького. 

Під час обговорення було зазначено, що для передачі цих об’єктів експлуатуючим організаціям необхідно завершити незначні обсяги робіт, в тому числі ввести в експлуатацію електропідстанції «Стадіон», «Аеропорт» та лінії електропередач до них. 

На даний час у зв’язку з відсутністю фінансування для розрахунків за попередньо виконані роботи усі пусконалагоджувальні роботи та випробовування електронавантажень на обладнання і електромережі припинено. Електроживлення аеропорту і стадіону відбувається за тимчасовими схемами. 

«Це проблема не лише міста та області, це проблема, на яку повинні звернути увагу й на загальнодержавному рівні, адже така ситуація створює некомфортне середовище як в політикумі, так і в соціумі. Тому ми готові розглянути всі пропозиції щодо вирішення цього питання та налагодити схему спільної взаємодії. Слід іти один-одному назустріч і чітко розуміти, як потрібно діяти», – наголосив Віктор Шемчук. 

За результатами обговорення доручено розробити конкретні кроки, що дозволять забезпечити переведення стадіону і аеропорту на постійне електропостачання, а також детально розписати фінансові затрати та часові межі виконання із визначенням відповідальних осіб на кожній ділянці роботи. 

Зазначимо, що для завершення робіт і погашення кредиторської заборгованості за вже виконані роботи з реконструкції Львівського аеропорту необхідно 252,6 млн.грн., стадіону «Арена Львів» – 333,96 млн.грн.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анчелотті: Перший гол ...
Наступна новина: У Тернополі молодь може ...

КОМЕНТАРІ