Здобутки спортсменів Тернопільщини

Здобутки спортсменів Тернопільщини

04.04.13 08:08 0 971
Велосипедист Степан Федірко став тричі чемпіоном України

У Миколаєві завершився чемпіонат України з велоспорту на шосе серед юнаків. Тричі золотим призером змагань серед юнаків 1999 і молодших став тернопільський велосипедист, учень ЗОШ №5 Степан Федірко. Спортсмен першим приходив до фінішу в індивідуальній гонці на час на 10 км, груповій гонці на 40 км та перегонах-«Критеріум». В результаті на рахунку Степана Федірка – вихованця ОДЮСШ (тренер Роман Зеньо) – три золоті медалі.

Ще один тернопільський велосипедист, учень ЗОШ № 19 Тарас Шевчук серед юнаків 1997-98 р.н. у перегонах «Критеріум» був четвертим. Спортсмен представляє обласну школу вищої спортивної майстерності (тренер Володимир Павелко).

Загалому у чемпіонаті України з велоспорту на шосе взяло участь 17 команд із різних регіонів України, а також Білорусі та Молдови.

«Золото», «срібло» і дві «бронзи» – здобутки тернополян на юнацькому Чемпіонаті з армспорту

З 29 по 31 березня в місті Севастополі проходив ХVIII-ий чемпіонат України з армспорту серед юнаків та дівчат 1995 р.н. та молодших. У змаганнях виступило 183 учасники (135 юнаків та 48 дівчат).

Збірну Тернопільської області представляло 14 спортсменів, які збагатили призову скарбничку області на одну золоту, одну срібну та дві бронзових медалі.

Тернопільські велосипедистки привезли 4 медалі із Чемпіонату України з маунтенбайку

27-29 березня в Ялті проходив зимовий чемпіонат України в індивідуальній гонці на час та крос-кантрі на короткому крузі з велоспорту-маунтенбайку. У змаганнях взяло участь 18 команд – усього понад 170 спортсменів. Збірну Тернопільської області представляли 8 спортсменок, які виступали у різних вікових категоріях: жінки, юніорки, дівчата.

Двічі срібною призеркою – у крос-кантрі та індивідуальній гонці – серед жінок стала тернополянка Наталія Кромпець. Також дві медалі здобула і Анастасія Года. Серед юніорок в індивідуальній гонці на час спортсменка виборола «срібло», а у крос-кантрі – «бронзу».

Щодо інших результатів наших велосипедисток, то серед юніорок студентка Тернопільського національного педагогічного університету ім. Гнатюка Ілона Мацієвська (тренер Слободян О.Є.) посіла 4 місце у крос-кантрі та 5 місце індивідуальній гонці. А студентка Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя Ірина Слободян у цих дисциплінах показала, відповідно, п’ятий і шостий результати.

Усі спортсменки представляють обласну школу вищої спортивної майстерності і є вихованками заслуженого тренера України Богдана Сніжка.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У першому кварталі 2013 ...
Наступна новина: Кадровики органів ...

КОМЕНТАРІ