Закарпатська область: відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Закарпатська область: відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

04.04.13 18:13 0 1056
3 квітня, під керівництвом першого заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ігоря Свища відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

В ході засідання учасники обговорили ряд важливих питань. Увага присутніх акцентувалась на проблемі належного функціонування зливової каналізації та водовідвідних систем в області. Також було проаналізовано заходи, які вживаються на даний момент в регіоні для безпечного пропуску паводкових вод.

За словами Ігоря Свища одним із чинників локальних підтоплень, що виникають на території області є засміченість каналів та дренажних систем. У зв’язку з цим він доручив райдержадміністраціям та міськвиконкомам продовжити вживати заходи щодо розчистки кюветів, придорожніх каналів, містків, водопропускних труб та інших об’єктів систем водовідведення.

«На період ускладнення паводкової ситуації в області всі чекають що підрозділи ДСНС приїдуть та допоможуть, але готуватись до паводку треба спільно та завчасно. Ми завжди готові до реагування на надзвичайні ситуації, проте й органам місцевої влади треба виконувати заходи задля упередження та боротьби з можливим весняним водопіллям. Головам сільських та селищних рад необхідно проводити роз’яснювальну роботу з населення стосовно очищення канав та потічків поруч із своїми будинками. Адже безпека це наша спільна справа, і байдужих тут бути не може», - зазначив начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: у 2013 році на ...
Наступна новина: Івано-Франківська ОДА має ...

КОМЕНТАРІ