Чернівці: 5-й сектор Калинівського ринку модернізують згідно вимог часу

Чернівці: 5-й сектор Калинівського ринку модернізують згідно вимог часу

05.04.13 12:44 0 1124
4 квітня, відбулася виїзна прес-конференція, присвячена реорганізації 5-го сектору КП МТК «Калинівський ринок». Маючи на руках численні приписи від санепідемстанції, ветеринарної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій про численні порушення у 5-му секторі (торгівля продуктами харчування), адміністрація «Калинівського ринку» змушена на них реагувати.

Підприємства взяло курс на модернізацію ринку, прагнучи перетворити сектор на сучасний торговельний майданчик. Під час реорганізації усі контейнери буде перенесено на іншу територію. Після цього у 5-му секторі зроблять нове водовідведення, заасфальтують його та почнуть формувати нові ряди. Усі контейнери підприємців повернуть на свої місця, але ряди буде сформовано вже згідно згаданих вимог СЕС та ДСНС та по групах товарів.

Основні хвилювання підприємців пов’язані з тим, де вони будуть працювати під час реорганізації та із побоюваннями, чи повернуться вони саме до 5-го сектору. Керівництво ринку запевняє, що усім бажаючим підприємцям на час проведення реорганізації буде надано місце для торгівлі, яке буде забезпечене електроенергією. Тих, хто не бажає у цей час торгувати, буде звільнено від сплати послуги утримання торгового місця в належному стані.

До перенесення контейнерів із кожним підприємцем буде підписано нову угоду, в якій буде вказано, на який майданчик 5-го сектору він повернеться після реорганізації.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Житомирі відбувся ...
Наступна новина: Запрошуємо на концерт учнів ...

КОМЕНТАРІ