На Буковині cпливає термін подання декларації про майновий стан і доходи

На Буковині cпливає термін подання декларації про майновий стан і доходи

05.04.13 11:09 0 1233
Державна податкова служба у Чернівецькій області нагадує, що граничним строком подання платниками податку – фізичними особами, які не є суб’єктами підприємництва і особами, які провадять незалежну професійну діяльність, податкової декларації про майновий стан і доходи, отримані ними протягом 2012 року є 30 квітня 2013 року.

Цього року громадяни можуть подати декларацію як зазвичай у паперовому варіанті, так і скористатися нововведенням і відзвітувати податковій в електронній формі.

Бланк декларації про майновий стан і доходи, як і необхідну консультацію з її заповнення, можна безкоштовно отримати в Центрах обслуговування платників податків органів ДПС за місцем проживання громадян.

Якщо ж вирішите скористатися засобами електронного зв’язку, то це необхідно зробити не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає граничний термін її подання, тобто 30 квітня. Але звертаємо увагу, що це можна зробити за наявності електронного підпису.

Надіслати декларацію можна і поштою - з повідомленням про вручення та з описом вкладеного (поштове відправлення необхідно надіслати не пізніше, ніж за десять днів до закінчення граничного терміну подання декларації. Тобто не пізніше 20 квітня).

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Щонайменше 53 людини ...

КОМЕНТАРІ