Волинь: з початку року в області скорочено заборгованість із виплати зарплати на 1,35 млн грн

Волинь: з початку року в області скорочено заборгованість із виплати зарплати на 1,35 млн грн

05.04.13 14:40 0 994
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук взяв участь в урядовому селекторі, який провів віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

Під час включення Борис Клімчук відзначив якісну роботу прокуратури області та Державної інспекції з питань праці. Доповів, що з початку року на Волині борги із виплати зарплати вдалося скоротити на 1,35 млн грн. За оперативними даними, станом на 30 березня в області зафіксовано борг в розмірі 3,824 млн грн: «Ми працюємо згідно з графіком. Це питання в нас на постійному контролі. Борги скорочуємо щомісяця, щоб якомога швидше позбутись цього ганебного явища. Людина має конституційне право на вчасну оплату праці».

Окремо він порушив питання роботи Луцького спирто-горілчаного комбінату. «Півтора місяці тому в кабінеті Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка керівник ДП «Укрспирт» дав слово, що комбінат буде працювати стабільно. З того часу він працював два тижні. На завод привезли тернопільський спирт, а в Луцьку його розливали. Нині підприємство знову не працює. Спиртогорілчаний комбінат - питання принципове для області. Ми допоможемо продавати горілку, а Укрспирт нехай вирішить питання її виготовлення», - звернувся Борис Клімчук до Олександра Вілкула.

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: повенева ...
Наступна новина: На Львівщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ