В Луцьку відбулося засідання комісії з розгляду проектів, програм, розроблених громадськими організаціями

В Луцьку відбулося засідання комісії з розгляду проектів, програм, розроблених громадськими організаціями

05.04.13 10:02 0 882
У залі засідань міської ради відбулося засідання комісії з розгляду проектів, програм, розроблених громадськими організаціями стосовно дітей, молоді та сім’ї під головуванням начальника відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Леоніда Лаби. Цього року у міському бюджеті передбачено 100 тисяч гривень, на які претендують дев’ять проектів, які представляли представники громадських організації.

Зокрема, «Національний АЛЬЯНС» разом зі «Студентським братством Волині» представили три проекти: «Всеукраїнська молодіжна спортивно-патріотична тернова гра «Звитяга-2013»; «Оріяна-2013»; «Організація семінарів в Луцьку спільно з МГО «СРУБ». Проект гра «Звитяга-2013» має певні традиції, відбувається восьмий раз, сприяє патріотичному вихованню. Цього року відбуватиметься у Цуманських лісах 9-12 травня за участі старшокласників та студентської молоді. «Оріяна-2013» буде організована для жіночої аудиторії у Карпатах.

Проект «Відпочиваємо разом» презентували три громадські організації дітей-інвалідів – «Джерело життя», «Особлива дитина» та ВОГО «Даун синдром». Вони хотіли б отримати кошти на літній відпочинок дітей, які обмежені у русі.

Проект «Забавляночка скликає друзів» вже 10 років реалізовується у місті. Спочатку втілювався на волонтерських засадах, тепер включений у систему позашкільної освіти міста. Тепер це не тільки театр дітей з особливими потребами, який має свій фестиваль, а й психологічний супровід дітей.

ГО «Молодіжна платформа» хотіла б, щоб комісія підтримала проект «СтудМіс Волинь 2013», а НСО «Пласт» представив «Мистецький проект «Терра Арт».

Волинський фонд активної реабілітації неповносправних підготував проект «Луцьк – місто наших сподівань».

Усі проекти будуть вивчатися членами комісії, а результати будуть оприлюднені на офіційному сайті міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ