В Луцьку у міській раді вручили відзнаки ЦВК учасникам виборчого процесу

В Луцьку у міській раді вручили відзнаки ЦВК учасникам виборчого процесу

05.04.13 09:01 0 908
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук та заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич виконали приємну місію та вручили Почесні грамоти та Подяки Центральної виборчої комісії, громадянам, які брали участь в організації та проведені виборів народних депутатів України у 2012 році.

Святослав Євгенович подякував усім за роботу. Він наголосив, що ці парламентські вибори були складними. Вперше у нас була можливість спостерігати за перебігом голосування через мережу Інтернет. Багато складнощів виникло із встановленням програмно-апаратних комплексів. Однак, незважаючи на це, вибори народних депутатів України у місті Луцьку пройшли на належному рівні. За його словами, це все заслуга членів окружних та виборчих дільниць. «Ви провели величезну роботу на якісному рівні, а нагороди Центральної виборчої комісії є підтвердженням цього», – констатував він.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук додав, що тривалий час працює в органах місцевого самоврядування, однак відзнаки ЦВК тримає в руках вперше. Він наголосив, що це почесні нагороди.

Юрій Вербич також подякував усім за роботу. Наголосив, що було нелегко, але спільними зусиллями вдалося провести вибори на належному рівні.

Потому Святослав Кравчук та Юрій Вербич вручили Почесні грамоту Центральної виборчої комісії Андрію Байраку та Надії Федурцо, а Подяки ЦВК отримали Юрій Борис, Тамара Гейло і Вадим Карагодін.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 44 підприємства Львівщини ...

КОМЕНТАРІ