Волинь: визначено переможців конкурсу «Кращий рятівник» у І кварталі 2013 року

Волинь: визначено переможців конкурсу «Кращий рятівник» у І кварталі 2013 року

05.04.13 11:54 0 909
4 квітня у світлиці управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області відбулось підбиття підсумків конкурсу «Кращий рятівник» за 1-й квартал 2013 року і нагородження рятувальників, котрі проявили професіоналізм і мужність при виконанні службових обов’язків під час ліквідації пожеж і порятунку людей на них.

Ними стали начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини №18 смт Іваничі, старший лейтенант служби цивільного захисту Олег Місюк та командир відділення державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська, прапорщик служби цивільного захисту Юрій Бричук – 5 березня 2013 року вони врятували життя двох людей під час пожежі у житловому будинку в селі Грибовиця Іваничівського району.

Начальник управління ДСНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук вручив героям іменні годинники та грамоти.

Довідково: наказом начальника управління ДСНС в області Грушовінчука В.В. за №193 від 25.12.2012 року у Волинській області започатковано конкурс «Кращий рятівник», що проводиться серед особового складу пожежно-рятувальних підрозділів області з метою визначення кращих працівників, котрі проявили мужність та героїзм під час ліквідації пожеж, надзвичайних ситуацій, а також сумлінно ставляться до виконання службових обов'язків, працюють над покращенням свого професійного рівня.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ