На Івано-Франківщині оперативне реагування обласної влади на проблеми у Тисменицькому районі

На Івано-Франківщині оперативне реагування обласної влади на проблеми у Тисменицькому районі

05.04.13 12:47 0 937
4 квітня у Тисмениці побували перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Плавюк, голова Всеукраїнської екологічної ліги Тетяна Тимочко, начальник управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в області Володимир Чернецький. Ціль візиту –ознайомилися із організацією робіт щодо запобігання підтоплення населеного пункту і території та забезпечення оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації.

Про стан справ у районі, проведені заходи, виконані роботи щодо запобігання підтоплення житлових будинків, господарств у Тисмениці, інших населених пунктах проінформували голова Тисменицької районної ради Володимир Семенів, керівник апарату Тисменицької районної державної адміністрації Ярослав Татарин, начальник служби цивільного захисту в Тисменицькому районі Михайло Лазаренко.

Вивчивши ситуацію, керівники з області пообіцяли розглянути пропозицію виділення коштів із обласного бюджету для запобігання підтоплення у районі. Обговорено питання розчищення русла ріки Ворона та, в перспективі, будівництва водозахисних ємкостей на території району. Рівень води у річці Ворона збільшується. Станом на 08.00 годину 04 квітня 2013 року він становив 400 см, а вже о 10.00 годині зріс до 420 см. Звечора 03 квітня 2013 року зафіксований рівень води у Вороні – 387 см.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині за час ...

КОМЕНТАРІ