Вітаємо журналістів Галину Добош, Ігоря Лазоришина і Василя Мороза з перемогою у Всеукраїнському конкурсі!

Вітаємо журналістів Галину Добош, Ігоря Лазоришина і Василя Мороза з перемогою у Всеукраїнському конкурсі!

05.04.13 10:36 0 948
Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад спільно зі Швейцарсько-українським проектом "Підтримка децентралізації в Україні - ДЕСПРО", Українською конфедерацією журналістів та всеукраїнською газетою "Рідне село" започаткувала відкритий Всеукраїнський конкурс серед журналістів регіональних ЗМІ на найкраще висвітлення ефективного досвіду з вирішення проблем села "Кращі практики розвитку сільських територій". Перший тур конкурсу стартував у вересні 2012 року і от тепер завершився. У ньому взяло участь 78 журналістів, які надіслали 187 робіт. 50 статей увійшли до збірки "Кращі практики". З них переможцями експертна рада (журі) визнала 21 роботу, по 3 в 7-ми номінаціях.

Серед переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу на найкраще висвітлення у ЗМІ ефективного досвіду з вирішення проблем села "Кращі практики розвитку сільських територій" - троє прикарпатців: в номінації "Суспільний резонанс" - з обласної газети "

Галичина" Ігор Лазоришин за статтю "Чукалівське збурення" і Василь Мороз за статтю "Наруга на Верховинщині". В номінації "Вічні цінності" перемогу здобула Галина Добош з обласного радіо за розповідь про Біблійний сад у місті Марії, с. Марімпіль Галицького району.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ