На Івано-Франківщині до Міжнародного дня дитячої книги

На Івано-Франківщині до Міжнародного дня дитячої книги

05.04.13 09:42 0 892
3 квітня обласна універсальна наукова бібліотека ім. І.Франка спільно з обласною бібліотекою для дітей провели захід, присвячений Міжнародному дню дитячої книги. Працівники відділу літератури іноземними мовами обласної наукової бібліотеки презентували подорожуючу виставку «Я створюю книгу». Гостями заходу стали учні спеціалізованої школи №5 з поглибленим вивченням німецької мови.

Конкурс «Я створюю книгу» проводився у 2012 році в рамках спільного проекту обласної бібліотеки та Ґете-Інституту в Україні. На основі макету конкурсанти повинні були виготовити книгу. Головними вимогами до конкурсних робіт були творчий підхід та зв’язок з Німеччиною. Серед всіх учасників з кожного міста були обрано по три переможці. З найкращих книг була створена подорожуюча виставка, яка з 1 квітня експонується у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка.

Завідувач відділу літератури іноземними мовами Ольга Войтичук розповіла дітям про дитячий куток, який створений у бібліотеці за сприяння Ґете-Інституту. Завдяки проекту «Заочний абонемент» маленькі відвідувачі можуть почитати книги німецькою мовою та пограти в різноманітні настільні ігри.

Після презентації всі присутні мали змогу оглянути виставку та висловити своє захоплення побаченим.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині висока ...
Наступна новина: Львівщина: як отримати ...

КОМЕНТАРІ