«Громадська ініціатива – це новий спосіб вирішення старих проблем» - Андрій Тютюнник, депутат Івано-Франківської міської ради, фракція ВО «Свобода»

«Громадська ініціатива – це новий спосіб вирішення старих проблем» - Андрій Тютюнник, депутат Івано-Франківської міської ради, фракція ВО «Свобода»

05.04.13 12:22 0 1518
Var hupso_services=new Array("Twitter","Facebook","Google Plus");var icon_type = "icons";

З приходом у Івано-Франківську міську раду молодих людей із зовсім іншим мисленням і баченням розвитку міста, багато чого змінилося. Саме молоді депутати хочуть донести до громади міста розуміння співучасті. Адже ніхто не зробить ремонт підїзду, не замінить труби, чи двері, не вирішить будь-яку іншу проблему без ініціативи самих мешканців.  Громадська ініціатива – це новий спосіб вирішення старих проблем. За період своєї депутатської діяльності я прийшов до висновку, що людей потрібно активізовувати для того, щоб вони не просто чекали, що хтось почне вирішувати їхні проблеми, а самостійно бралися за їх вирішення.

Саме конкретна людина з конкретними прагненнями, проблемами та планами має стати першим поштовхом на шляху до втілення задуманого. Для цього потрібна елементарна активність: не просто сидіти склавши руки, а долучатися до спільного кращого майбутнього. Я ж, як депутат міської ради, готовий бути таким собі інструментом у цій справі, адже використовуючи свій молодечий запал і досвід можна досягти значних результатів. Ставши депутатом, я запланував немало конкретних справ, накреслив такі собі пріоритетні плани аж на цілу каденцію.

І за кожний крок потрібно відповідати як перед самим собою, так і перед громадою свого округу, яка тебе обрала. Бо для мене депутатство – це не просто довіра людей, але й велика відповідальність перед ними. Я люблю спілкуватися з людьми, намагаюсь кожного вислухати, зрозуміти і допомогти.

Так, підсумовуючи діяльність у міській раді, за минулий рік вдалося дещо реалізувати із списку задуманого:

* Написано та виграно проект по облаштуванню комплексу вуличних тренажерів на території Крихівецької школи – це Перший конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Також хочеться подякувати Крихівецькій сільській раді, яка завжди активно підтримують ідеї спортивного спрямування для здорового розвитку мешканців села.

* Закуплено нові стільці для Крихівецької амбулаторії.

* Відремонтовано міжбудинковий проїзд за адресою: вул. Мазепи, 175, який багато років був у жахливому стані.

* Організовано харчування для вояків УПА, які були присутні на святкуванні Дня Героїв у міському парку культуру та відпочинку.

* Закуплено 3 нові дошки для Крихівецької школи для молодших класів.

* Організовано роздачу чаю та печива на різдвяних святкуваннях в с. Крихівці.

Звичанйо, не можу зауважити, що далеко не все вдалося. Але завдяки спільній роботі, згуртованості нашої команди, вдається немало. Дуже часто доводиться об’єднувати сили аби вирішити якусь проблему. Для прикладу, я спільно із декількома депутатами-«свободівцями» закупили ліжка в інфекційне відділення дитячої міської лікарні, що на вулиці Чорновола.

І це далеко не поодинокий випадок. Тож хочу звернутись до всіх мешканців з проханням активізуватися та спільно робити єдину справу. Також хочу щиро подякувати усій громаді, яка допомагає та сприяє руху в майбутнє..soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.4 < Попередня Наступна > Відеогалерея

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ