На Львівщині розпочинаються весняні гастрольні тури творчих колективів обласного підпорядкування

На Львівщині розпочинаються весняні гастрольні тури творчих колективів обласного підпорядкування

05.04.13 10:28 0 918
 Творчі колективи обласного підпорядкування розпочинають весняні гастролі. Про це поінформувала директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації Наталія Гамкало.

У рамках культурного обміну між Україною та Австрією у 2013 році відбудеться кілька гастрольних турне за участі Галицького академічного камерного хору (керівник — народний артист України Василь Яциняк). Колектив з 3 до 24 квітня 2013 року здійснить гастрольне турне містами Німеччини, Швейцарії, Бельгії, Швеції, Норвегії, Данії. У своїй програмі знаний творчий колектив представить слухачам майстерне виконання творів українських та зарубіжних авторів.

З 7 до 26 квітня 2013 року відбудуться гастролі Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Ю.Дрогобича.

Гастрольний маршрут театру пройде через населенні пункти 7 областей України: Чернігівську, Полтавську, Київську, Житомирську, Хмельницьку, Тернопільську, Рівненську.

Творчий колектив театру запропонує глядачам вистави: “Сто тисяч” Івана Карпенка-Карого, “Втеча від реальності” Тетяни Іващенко та казку “Котигорошко” Анатолія Шияна, які будуть цікавими для глядачів різної вікової категорії.

Ці гастролі відбуваються за сприяння департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ