Віктор Шемчук ознайомився з роботою Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів

Віктор Шемчук ознайомився з роботою Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів

05.04.13 14:12 0 881
3 квітня голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук ознайомився з роботою  Міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів, що у місті Львові.

Під час огляду реабілітаційного центру,  директор закладу  Григорій Дунас розповів Вікторові Шемчуку, що Львівський міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів створений у  2003 році Львівською облдержадміністрацією як обласний, а вже у 2005 році отримав статус Міжрегіонального і з 2006 року перебуває у підпорядкуванні Міністерства праці та соціальної політики України.

Григорій Дунас зазначив, що у  Міжрегіональному центрі здійснюється професійна реабілітація (навчання) за 30 спеціальностями, серед яких, зокрема, оператор комп’ютерного набору, касир (в банку), обліковець, водій категорії В, перукар, візажист, швачка, взуттьовик, автослюсар, фотограф, секретар, соціальний працівник, кравець, оператор комп’ютерної верстки, кухар, ліфтер, бармен, офіціант, екскурсовод, живописець, різьбяр по дереву та інші. Починаючи з 2007 року, прореабілітовано і видано 2 460 свідоцтв державного зразка.

Під час ознайомлення з роботою Львівського центру реабілітації Віктор Шемчук оглянув процедурний, фізіотерапевтичний та гідроколонотерапевтичний кабінети, тренажерний зал та кабінет психотерапії. Керівник області також завітав до виробничої майстерні та навчальних аудиторії закладу.

В межах  візиту голова облдержадміністрації вручив у подарунок комп’ютер для потреб вихованців Центру.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті вже 319 ...

КОМЕНТАРІ