У Львові в управлінні соціального захисту обліковано понад 150 тис осіб, які мають право на пільги

У Львові в управлінні соціального захисту обліковано понад 150 тис осіб, які мають право на пільги

05.04.13 15:44 0 860
Актуально про соціальний захист. У Львові в управлінні соціального захисту обліковано понад 150 тис осіб, які мають право на пільги.

До відома громадян, які відповідно до чинного законодавства мають право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг, управління соціального захисту Львівської міської ради повідомляє, що пільги надаються в межах норм споживання, затверджених Постановою Кабінету Міністрів № 879 від 01.08.1996 р., з урахуванням членів сім’ї пільговика, незалежно від того, хто є наймачем і яка форма власності житлового фонду.

Відповідно до пункту 5 статті 51 Бюджетного кодексу України при наданні пільг та здійсненні видатків з бюджету щодо їх виплати до членів сім'ї пільговика належать: дружина (чоловік), їхні неповнолітні діти (до 18 років); неодружені повнолітні діти, визнані інвалідами з дитинства I та II групи або інвалідами I групи; особа, яка проживає разом з інвалідом війни I групи та доглядає за ним, за умови що інвалід війни не перебуває у шлюбі; непрацездатні батьки; особа, яка знаходиться під опікою або піклуванням громадянина, який має право на пільги, та проживає разом з ним.

Районні відділи управління соціального захисту здійснюють облік пільгових категорій населення в Єдиному державному автоматизованому реєстрі пільговиків (ЄДАРП).

Для включення до Реєстру інформації про пільговика необхідно подати такі документи:

* довідку про склад сім'ї;

* копії документів, що підтверджують право пільговика та членів його сім'ї на пільги (з пред'явленням оригіналів цих документів);

* копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків та інших обов'язкових платежів;

* пред'являє паспорт та надає інформацію про характеристику житла та послуги, щодо отримання яких він має пільги та реально ними користується.

Детальнішу інформацію можна отримати звернувшись до районного відділу соціального захисту за телефонами:

Галицький:              тел.:  235-80-83     (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:        тел.:  235-71-62     (вул. Театральна, 10)

Залізничний:           тел.:  295-82-28     (вул. Виговського, 34)

Франківський:        тел.:  237-50-81     (вул. Ген. Чупринки, 85)

Шевченківський:    тел.:  252-28-40     (вул. Липинського, 11)

Сихівський:            тел.:  254-64-80     (просп. Черв. Калини, 66)

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Житомирщині весняне ...

КОМЕНТАРІ