У Львові змагатимуться «Юні динамівці»

У Львові змагатимуться «Юні динамівці»

05.04.13 16:57 0 890
Із 3 по 6 квітня 2013 року в Львівському Палаці спорту «Динамо»понад 60 юних динамівців із 14 територіальних організацій виборюватимуть чемпіонські титули у змаганнях Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з боксу.

У церемонії відкриття юнацького форуму взяли участь: Віктор Яцковець, перший заступник голови Львівської обласної організації «Динамо», Оксана Вацеба, заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації, Володимир Губарєв, начальник відділу олімпійських і не олімпійських видів спорту ФСТ «Динамо» та інші.

«Від юного Динамівця до олімпійця», саме під таким гаслом проходить цей спортивний захід, а бокс є одним із авторитетних видів спорту. Проводимо ми його у Львові тому, що саме тут потужна база для таких змагань», - зазначає Володимир Губарєв, начальник відділу олімпійських і не олімпійських видів спорту ФСТ «Динамо».

Цього разу до Львова приїхали юні боксери із АР Крим, Луганська, Запоріжжя, Дніпропетровська, Волині та інших областей України. Спортсмени із АР Крим розповіли, що на таких змаганнях вже вдруге і щиро сподіваються повернутись додому з нагородами.

«Загалом на «Львівському рингу» змагатимуться 12 спортсменів зі Львова, надіємось що вони обов’язково стануть призерами, а можливо й переможцями» - сказав Віктор Яцковець, перший заступник голови Львівської обласної організації «Динамо».

На рингу звання кращого боксера виборюватимуть юні спортсмени 1999-2000 року народження.

«Ми тішимося, що приїхало понад шістдесят учасників. Це наше майбутнє, наша сильна половина і будемо сподіватись, що серед них не тільки будуть майбутні спортсмени, а в першу чергу здорові діти», - зазначила Оксана Вацеба.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях покажуть ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині нова ...

КОМЕНТАРІ